Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op Reispower.nl (KVK 82244669). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de gegeven informatie in deze disclaimer.

Wij besteden veel aandacht aan het creëren van content op deze website. Helaas kan het gebeuren dat informatie niet meer up-to-date, correct of onvolledig is (geworden). Ook kan/mag de informatie op elk moment gewijzigd worden. Reispower op geen enkele manier verantwoordelijk voor directe of indirecte schade voor het gebruik van reispower.nl. Ook draagt Reispower geen verantwoording wat betreft referenties naar andere websites.


Auteursrecht

Op alle content (artikelen, foto’s, video’s) op reispower.nl en andere content gecreeërd door Reispower rust auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan om deze content te kopiëren of verspreiden zonder schriftelijke toestemming.


Affiliates

Reispower werkt samen met diverse affiliatesites. Hierdoor is het mogelijk dat Reispower een commissie (klein percentage van het betaalde bedrag) ontvangt over online aankopen of boekingen, bereikt via links van onze website. Dit zorgt er echter nooit voor dat je meer betaalt.

Reispower.nl heeft het recht om deze disclaimer ten aller tijde aan te passen, zonder dit vooraf aan te geven. Veranderingen zullen meteen zichtbaar worden op deze pagina.